Kruszonka Jagodowa
Berry Crumble może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 13g tłuszczu i w sumie 394 kalorii. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Mieszanka masła, skrobi kukurydzianej, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 7 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crumble Berry Pie, Kruszonka Rabarbarowo-Jagodowa, oraz Mieszana Kruszonka Jagodowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier, 1/4 szklanki cukru, cynamon, sól i owies. Za pomocą blendera do ciasta, widelca lub rąk pokrojonych na maśle. Trzymaj zimno, aż będzie gotowy do użycia.
W dużej misce połącz jagody, 1/2 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą; wrzucić do pokrycia. Równomiernie podziel mieszankę owoców między 6 kokilek. Na wierzch z kruszonką.
Piec, aż wierzch będzie złoty, a owoce będą musujące, około 35 minut.