Kruche Migdały W Czekoladzie
Czekoladowe migdałowe kruche może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, półsłodką czekoladę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kruche Migdały W Czekoladzie, Czekoladowo-Migdałowo-Pomarańczowe Kruche, oraz Czekoladowe migdałowe ciasteczka kruche z cukrem Turbinado i solą morską.
Instrukcje
Umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°.
Umieść migdały na blasze do pieczenia na Dolnym stojaku i tosty, aż pachnące, 8 do 10 minut, potrząsając patelnię kilka razy.
Przełożyć do miski, aby ostygła do temperatury pokojowej. Wyłącz piekarnik.
Umieść 1/4 szklanki migdałów w robocie kuchennym i proces, aż drobno zmielone; przenieść do małej miseczki. Grubo posiekać pozostałe orzechy i umieścić w osobnej misce.
Masło, cukier i ekstrakt z migdałów umieścić w tym samym malakserze (nie trzeba spłukiwać) i zmiksować na światło, około 2 minut, zeskrobując boki w połowie.
Dodać mąkę, sól i zmielone migdały i pulsować aż tylko połączone. Ciasto podzielić na 2 porcje. Pat na 2 6-calowe płaskie kwadraty, w przybliżeniu 3/8 cala grubości. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 149°. linia 2 duże, obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej, aż będzie wystarczająco giętkie, aby się zwinąć.
Rozwałkuj kwadrat ciasta między 2 arkuszami lekko posypanego mąką woskowanego papieru do grubości 1/8 cala. Użyj ostrego noża, aby pokroić ciasto na 2-calowe kwadraty.
Przenieść do blach do pieczenia, pozostawiając około 1/2 cala między każdym. Powtórz z pozostałym ciastem.
Połącz skrawki, przeroluj raz i pokrój. Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, aby zwinąć, krótko przechowywać w lodówce.
Piec ciasteczka do jasnego złota, 35 do 40 minut.
Odstawić na 5 minut na blasze do pieczenia na stojakach z drutu, a następnie przenieść ciasteczka do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Gdy ciasteczka są chłodne, ustawić 2 blachy do pieczenia wyłożone pergaminem. Umieścić 1/2 czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie i mieszaj w 15-sekundowych krokach, aż czekolada się rozpuści.
Dodaj pozostałą czekoladę i pozostaw ją w temperaturze pokojowej, od czasu do czasu mieszając, aż będzie całkowicie gładka. 1/2 każdego ciastka zanurzyć w czekoladzie.
Posypać zarezerwowane posiekane migdały i umieścić na blach do pieczenia, aby ustawić.