Kruche Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruchego chleba z cukrem czekoladowo-wiśniowym. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, półsłodkie czekoladowe mini-kromki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biała Czekolada Cherry Shortbread, Bułka Z Białą Czekoladą Wiśniowa, oraz Ciasteczka Wiśniowo-Czekoladowe.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; dodaj cukier puder, dobrze ubijając.
Połączyć mąkę i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj z czekoladowymi mini-kromkami, wiśniami i wanilią.
Linia kwadratowa patelnia 8" z folią aluminiową, umożliwiająca rozciąganie folii na krawędzie patelni. Lekko posmarować folią i posypać 1 łyżką cukru granulowanego. Naciśnij ciasto na patelnię.
Piec w 325 przez 40 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 30 minut lub aż lekko ogrzać na patelni. Użyj folii, aby delikatnie podnieść kruche ciasto z patelni.
Pokroić kruche na 1 " kwadraty za pomocą ostrego noża.
Placki kruche zwijamy w 1/2 szklanki cukru granulowanego.