Krokiety z łososiem i ziemniakami z kremowym dipem Romesco
Przepis Krokiety z łososiem i ziemniakami z kremowym dipem Romesco jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 35 centów za porcję. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz wyciśnięte ziemniaki, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Krokiety Ze Słodkich Ziemniaków Z Łososiem, Migdałowy Ziemniak Z Płatkami Łososia Krokiety, oraz Krokiety Z Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki razem w misce, z wyjątkiem dodatkowych okruchów. Pozostawić na 30 minut, aby wchłonąć płyny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Mieszankę rolki w kulce lub patty, za pomocą łyżeczki lub duże lody miarki w zależności od wielkości chcesz. Wycisnąć mieszaninę razem, aby utrzymać swój kształt i zwinąć w dodatkowe bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
3
Umieść na rozgrzanej patelni z 1/2 cala oleju na patelni. Gotować na złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieścić na blasze do pieczenia i zakończyć Pieczenie przez 20 minut w nagrzanym piekarniku 350ºF. (Można to zrobić z wyprzedzeniem i umieścić w lodówce niegotowane, przykryte, aż gotowy do kształtu.) Można to piec z wyprzedzeniem i zamrozić w jednej warstwie, a następnie po zamrożeniu wrzucić do worków zamrażalniczych w celu łatwego przechowywania, do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieścić na blasze do pieczenia zamrożone i pieczone przez 30 min do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Umieść orzechy w robocie kuchennym lub blenderze, zmiel na drobny okruchy.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.