Krokiety z dorsza, sos ze słodkiej czerwonej papryki i puree ziemniaczane ze szpinakiem
Need a przystawka pescatariańska? Krokiety z dorsza, sos z czerwonej papryki i puree ziemniaczane ze szpinakiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 46g białka, oraz 38 g tłuszczu. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ziemniaki skrobiowe, liście tymianku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Krokiety z dorsza, sos ze słodkiej czerwonej papryki i puree ziemniaczane ze szpinakiem, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Mielony Sos Z Indyka Na Puree Ze Słodkich Ziemniaków są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj zimną wodą. Umieść pokrywkę na garnku i doprowadzić wodę do wrzenia. Słonej wody i gotować ziemniaki do miękkości, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Doprowadzić 1/2-calowy wody na wolnym ogniu w dużej patelni nonstick. Skórka z cytryny i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Cytrynę pokroić i przyprawić rybę sokiem z cytryny, posolić i dodać do gotującej się wody. Przykryć patelnię i gotować ryby 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć i płatki ryby do miski. Wyrzucić wodę i wytrzeć patelnię, zwracając ją do ogrzania nad średnim płomieniem i dodać 1/4 szklanki oleju roślinnego. Do ryby dodaj skórkę z cytryny, przyprawę do owoców morza, seler, cebulę, tymianek, pietruszkę, sól i pieprz do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Srebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać jajko i 1 szklankę bułki tartej. Forma 8 pasztecików rybnych i wrzucić Pozostałe bułki tartej, aby ustawić paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać 1/4 szklanki oleju roślinnego do oczyszczonej patelni i podgrzać nad średnim płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Gotować paszteciki w oleju przez 4 do 5 minut z każdej strony, aż złoty i rezerwy pod folią lub w ciepłym piekarniku. Powrót patelnia ponownie ogrzać na średnim płomieniu i stopić w 2 łyżki masła, a następnie dodać czerwoną paprykę i szalotki i gotować 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Dodać mąkę i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
9
Ubij w bulionie, zagęścić i doprawić solą i pieprzem, aby uzyskać pikantny sos z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Ugotowane ziemniaki odcedzić i wrócić do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Dodać pozostałe masło, czosnek i 1/4 szklanki śmietany lub pół & pół. Ziemniaki rozgnieść i doprawić solą i pieprzem. Złóż liście szpinaku, aż wszystkie zwiędną do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12
Aby służyć, ułóż mashers szpinak na talerzach i top z pasztecikami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.