Krokiety z dorsza, sos ze słodkiej czerwonej papryki i puree ziemniaczane ze szpinakiem
Need a przystawka pescatariańska? Krokiety z dorsza, sos z czerwonej papryki i puree ziemniaczane ze szpinakiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 864 kalorii, 46g białka, oraz 38 g tłuszczu. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ziemniaki skrobiowe, liście tymianku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Krokiety z dorsza, sos ze słodkiej czerwonej papryki i puree ziemniaczane ze szpinakiem, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Mielony Sos Z Indyka Na Puree Ze Słodkich Ziemniaków są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w garnku i przykryj zimną wodą. Umieść pokrywkę na garnku i doprowadzić wodę do wrzenia. Słonej wody i gotować ziemniaki do miękkości, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Doprowadzić 1/2-calowy wody na wolnym ogniu w dużej patelni nonstick. Skórka z cytryny i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Cytrynę pokroić i przyprawić rybę sokiem z cytryny, posolić i dodać do gotującej się wody. Przykryć patelnię i gotować ryby 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć i płatki ryby do miski. Wyrzucić wodę i wytrzeć patelnię, zwracając ją do ogrzania nad średnim płomieniem i dodać 1/4 szklanki oleju roślinnego. Do ryby dodaj skórkę z cytryny, przyprawę do owoców morza, seler, cebulę, tymianek, pietruszkę, sól i pieprz do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Srebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać jajko i 1 szklankę bułki tartej. Forma 8 pasztecików rybnych i wrzucić Pozostałe bułki tartej, aby ustawić paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Dodać 1/4 szklanki oleju roślinnego do oczyszczonej patelni i podgrzać nad średnim płomieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Gotować paszteciki w oleju przez 4 do 5 minut z każdej strony, aż złoty i rezerwy pod folią lub w ciepłym piekarniku. Powrót patelnia ponownie ogrzać na średnim płomieniu i stopić w 2 łyżki masła, a następnie dodać czerwoną paprykę i szalotki i gotować 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Dodać mąkę i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
9
Ubij w bulionie, zagęścić i doprawić solą i pieprzem, aby uzyskać pikantny sos z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Ugotowane ziemniaki odcedzić i wrócić do gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
Dodać pozostałe masło, czosnek i 1/4 szklanki śmietany lub pół & pół. Ziemniaki rozgnieść i doprawić solą i pieprzem. Złóż liście szpinaku, aż wszystkie zwiędną do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12
Aby służyć, ułóż mashers szpinak na talerzach i top z pasztecikami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.