Krokiet Z Tuńczykiem
Krokiet z tuńczykiem to bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej panko, musztarda dijon, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krokiet Z Tuńczykiem, Korokke mamy (krokiet), oraz Kremowy Krokiet Krabowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Włożyć tuńczyka, cebulę, musztardę, jajka, sok z cytryny, sól, pieprz i 1/4 szklanki bułki tartej do średniej miski i wymieszać, aby połączyć. Podzielić mieszaninę na 8 rund i odstawić na pergaminie wyłożonej pół arkusza pan. Odstawić na 15 minut.
Umieść pozostałe bułki tartej na talerzu ciasta. Po kolei, płaszcz każdą rundę w panko ze wszystkich stron.
Rozgrzać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć dno 12-calowej patelni saute na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać krokiety i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Wyjąć do stojaka chłodzącego ustawionego na pół blachy wyłożonej ręcznikami papierowymi. Pozostawić do ostygnięcia na 2 do 3 minut przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina.
![2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc]()
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
The 2006 Bancroft Ranch Merlot is a rich garnet color, and brims with flavors of ripe black fruits, brown spices and a hint of orange zest. Its refined tannins and depth of flavor make it one of Beringer's most memorable wines from Howell Mountain.Blend: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, and 3% Cabernet Franc