Krewetki Zawinięte W Bekon

Krewetki Zawinięte W Bekon
Przepis na krewetki zawinięte w bekon można zrobić w około 30 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 80 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 47 centów za porcję. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 847 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako bardzo przystępny hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, kremowy sos sałatkowy caesar, papryczki jalapeno i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 19%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Krewetki Zawinięte W Bekon, Krewetki Zawinięte W Bekon, oraz Krewetki zawinięte w boczek.

Instrukcje

1
Wlej 6 łyżek dressingu do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj krewetki. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
W międzyczasie na patelni lub w kuchence mikrofalowej gotuj boczek, aż będzie ugotowany, ale nie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Odcedź i wyrzuć marynatę; umieść plasterek jalapeno na każdej krewetce. Owiń boczek wokół krewetek; zabezpiecz końce wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
5
Umieść krewetki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Broil 4 w. od ognia przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy, często fastrygując pozostałym dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
7
Usuń wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Krewetki można łączyć z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować, Jest Michel Redde Sancerre Les Tuilieres. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Bardzo przystępny, klasyczny Sancerre: pikantny z nutą trawy i białymi owocami na nosie. Ostry na podniebieniu, zwyraźna, ale dobrze zrównoważona kwasowość.Połącz z rybami i daniami z białego mięsa.Mieszanka: 100% Sauvignon Blanc
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn