Krewetki z sałatką jabłkowo-pomidorową

Krewetki z sałatką jabłkowo-pomidorową
Krewetki z sałatką jabłkowo-pomidorową to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, liście kolendry, jabłko granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z pomidorami i krewetkami, Sałatka z krewetek, pomidorów i fety, oraz Grillowane krewetki z sałatką z pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz bambusowych szaszłyków, mocz szaszłyki w wodzie co najmniej 30 minut. Przygotować grill zewnętrzny do bezpośredniego grillowania na medium-high.In blender, kolendra puree, śmietana, majonez, 2 łyżki soku z cytryny, ocet, 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu; zestaw dressing aside.In duża miska, połączyć krewetki, olej, kolendra, pozostałe 2 sok z cytryny łyżki stołowe, 1/8 sól łyżeczka, i 1/4 łyżeczka świeżo zmielony czarny pieprz, podrzucając aż dobrze pokryte.Krewetki nitkowe, 1/2 cala od siebie, na szaszłykach. Grill 3 do 4 minut lub aż krewetki po prostu włączyć nieprzezroczyste, obracając się raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Transfer do plate.In kolejna duża miska, wrzucić sałatę z połową dressing aż dobrze pokryte. Podzielić na 4 talerze. W tej samej misce, wrzucić pomidory i jabłko z połowy pozostałych dressing aż dobrze pokryte; miejsce na sałacie z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Mżawka z pozostałym opatrunkiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W44 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia24
Magazyn