Krewetki Z Rabarbarem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać rabarbar Glazed krewetki spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 124 kalorie, 16G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać imbir, krewetki, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szynka glazurowana z kompot Winogronowo-rabarbarowy, Puddingi Ricotta z Glazurowanym rabarbarem, oraz Marmolada Glazurowana Tarta Z Kremem Rabarbarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550). W średnim rondlu na średnim ogniu gotować rabarbar, imbir, czosnek, hoisin, cukier i 1/4 szklanki wody. Kiedy rabarbar zaczyna się rozpadać, około 3 minut, ubij w sosie sojowym i przelej połowę glazury do małej miseczki.
Krewetki wątku na 4 metalowe szaszłyki.
Szczotkuj obie strony krewetek szkliwem z patelni. Krewetki Grill, obracając i fastrygowanie hojnie jak idziesz, dopóki nie są nieprzezroczyste i grill znaki pojawiają się, o 8 minut w sumie.
Przełożyć na talerz do serwowania i umyć glazurą z miski.
Podawać z pozostałą glazurą z miski z boku.