Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 55 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów w puszkach, ryżu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Krewetki z pomidorem i fetą, Grillowane krewetki z pomidorem i fetą, oraz Pieczone krewetki pomidorowo-Feta.
Instrukcje
1
Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać pomidory, Wino i oregano; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 5 min. lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Wino
3
Dodaj krewetki. Gotować 3 min. lub aż krewetki są różowe, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
4
Posypać serem; gotować 1 min. Natkę pietruszki wymieszać.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.