Krewetki Rémoulade Deviled Eggs

Krewetki Rémoulade Deviled Eggs
Krewetki Rémoulade Deviled Eggs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 687 kalorii, 32G białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.43 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kreolską musztardę, jajka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Rémoulade Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Deviled Eggs with Shrimp.

Instrukcje

1
Pierwsze 8 składników ubić w małej misce, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść jajka w pojedynczej warstwie w piekarniku holenderskim ze stali nierdzewnej. (Nie należy stosować środków zapobiegających przywieraniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia toczenia; przykryć, zdjąć z ognia; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Odcedzić natychmiast, a jajka zwrócić do holenderskiego piekarnika. Napełnij holenderski piekarnik zimną wodą i lodem. Stuknij mocno każde jajko na blacie, aż pęknięcia utworzą się na całej skorupie. Obierz pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Pokrój jajka na pół wzdłuż i ostrożnie usuń żółtka, utrzymując połówki białka w stanie nienaruszonym. Zacieru żółtka z mieszanką majonezu, aż gładkie za pomocą widelca; wymieszać krewetki. Wymieszać żółtko na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
6
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 24 godzin.

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn