Krewetki Nadziewane Serem Pleśniowym

Krewetki Nadziewane Serem Pleśniowym
Krewetki faszerowane serem pleśniowym zajmują około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatarian przepis służy 24 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, serek śmietankowy, musztardę kreolską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie wspaniałe. Ser Pleśniowy-Nadziewane Steki, Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, oraz Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij w 1/3 szklanki pietruszki, sera pleśniowego, szalotki i musztardy. Wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Zaczynając od końca ogona każdej krewetki, wykonaj głęboką szczelinę wzdłuż linii deveining z dokładnością do 1/4 do 1/2 cala. na dole. Faszeruj mieszanką serka śmietankowego; wciśnij pozostałą pietruszkę na mieszankę serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Krewetki naprawdę dobrze komponują się z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
St. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc
St. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc
Piękny i jasny, ten Sauvignon Blanc oferuje orzeźwiające aromaty melona spadziowego i zielonego jabłka poparte chłodną mineralnością. Delikatne tropikalne nuty prowadzą do wyraźnego wykończenia owoców pestkowych i cytrusów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn