Krewetki kokosowe z sosem słodko-pikantnym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać krewetki kokosowe z słodki & pikantny sos zanurzeniowy spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz Baker ' s angel Płatek kokosowy, szary musztarda poupon dijon, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Krewetki kokosowe z pikantnym sosem pomarańczowym, Krewetki kokosowe z pikantnym sosem Mango, oraz Krewetki imbirowe w słodko-pikantnym sosie tajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Beat jajko w płytkiej misce.
Połącz kokosowe i mieszankę powłoki w oddzielnej płytkiej misce.
Zanurz krewetki, 1 na raz, w jajku, a następnie w mieszaninie kokosowej, zwracając się równomiernie pokryć każdą krewetkę.
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 10 do 12 min. albo dopóki krewetki nie będą miękkie. Tymczasem mikrofalowe pozostałe składniki w mikrofali Miski na wysokiej 30 sek. lub do ogrzania przez.
Podawać krewetki z sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.