Krewetki Kokosowe Z Salsą Mango

Krewetki Kokosowe Z Salsą Mango
Przepis krewetki kokosowe z Mango Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 7,63 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 31g białka, oraz 90 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, jalapeno, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kokosowe ciasta krewetkowe z salsą Mango, Taco z krewetkami kokosowymi z salsą Mango, oraz Kokosowe ciasta krewetkowe z salsą ananasową Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić olej w dużym garnku i rozpocząć podgrzewanie, około 10 minut przed przygotowaniem krewetki, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W małej misce, doprawić krewetki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W płytkim naczyniu połączyć mąkę, czosnek w proszku i pieprz cayenne. W innym płytkim naczyniu, delikatnie wrzucić razem kokosowy, migdałowy posiłek i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Pogłębiać krewetki w mieszaninie mąki i strząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
5
Następnie zanurz każdą krewetkę w ubitych jajach, a następnie mieszaninę kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
(Keebler)(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Strząśnij nadmiar kokosa i zabezpiecz na bambusowym szaszłyku, 3 krewetki na szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Umieść szaszłyki na patelni z pergaminem i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Gdy olej osiągnie 350 stopni F upuść schłodzone szaszłyki z krewetek i smażyć przez około 6 do 8 minut lub dopóki krewetki są złociste (pamiętaj, aby oglądać krewetki care pełni jak kokos może łatwo spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem.1
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Umieść wszystkie składniki w misce i wymieszać.1
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
3
Podawać z ciepłymi, smażonymi krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn