Krewetki imbirowe i fasolka szparagowa
Krewetki imbirowe i fasolka szparagowa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 260 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.75 za porcję. Jeśli masz masło, angel Hair makaron, gingerroot, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa z imbirem i nerkowcami, Imbir Czosnek Fasola Szparagowa, oraz Fasola Szparagowa Pieczona Imbir dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać krewetki, fasola, piernik, Skórka z cytryny i papryka na maśle w dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 min. albo aż krewetki będą różowe. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj VELVEETA i mleko; gotuj, aż VELVEETA całkowicie się rozpuści, często mieszając.
Łyżka do gorącego makaronu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.