Przepis krewetki, Feta, i Kalamatan Olive Pita Pizzan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $3.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser feta, pieprz, ser mozzarella i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Sałatka z makaronem Fetan i Kalamatan Oliwkowy Tortellini, Cukinia, bakłażan i Kalamatan Oliwa Pizza, oraz Pizza ze szpinakiem i Feta Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć krewetki, 1 łyżka oliwy z oliwek, a następnie 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Odstawić na 10 minut.
3
Ułożyć chlebek pita na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Posmarować pozostałą 1 łyżką oleju; posypać równomiernie fetą i oliwkami. Ułóż mieszankę krewetek na chlebie pita i posyp mozzarellą.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.