Kremy kokosowo-czekoladowe

Kremy kokosowo-czekoladowe
Kremy czekoladowo-kokosowe mogą być dokładnie tym, czego szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 18 porcji, każda zawiera 306 kalorii , 3 g białka i 21 g tłuszczu . Za 32 centy za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga kokosa, wiśni maraschino, półsłodkich kawałków czekolady i odparowanego mleka. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 20 minut . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Podobne przepisy obejmują Bardzo kokosowe ciasto z bardzo kokosowym kremem maślanym , Bezpieczne tostowane ciasto czekoladowe z kokosowymi ciasteczkami z makaronikami czekoladowymi i Tarty czekoladowo-kokosowe .

Instrukcje

1
Włóż kokos do blendera; przykryj i miksuj, aż będzie drobno posiekany. W misce nadającej się do mikrofalówki rozpuść chipsy czekoladowe i mleko; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj z cukrem pudrem, 1-1/4 szklanki kokosa, orzechami pekan i wiśniami. Przykryj i schłódź w lodówce przez 2 godziny lub do momentu, aż stwardnieje. Odłóż resztę kokosa na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Nowy SernikNowy Sernik
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaWegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Uformuj z mieszanki czekoladowej kulki o średnicy 2,5 cm; obtocz w pozostałym kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Umieścić na blachach do pieczenia wyłożonych papierem woskowanym. Schłodzić przez 2 godziny lub do momentu stwardnienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn