Kremowy sos parmezanowy do ryb
Kremowy sos parmezanowy do ryb to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Ten sos ma 337 kalorii, 32G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, masło, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym, Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym, oraz Parmezan Crusted Fish with Lemon Dill Sauce.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika. Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową; lekko posmarować około 1 łyżeczki masła.
Połóż rybę w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
W misce wymieszaj parmezan, 1/3 szklanki masła, majonez, zieloną cebulę, sok z cytryny, koperek, sól, czarny pieprz i ostry sos.
Broil ryby w nagrzanym piekarniku, aż łatwo płatki widelcem, 7 do 8 protokół. Delikatnie rozprowadzić mieszaninę parmezanu na rybach; powrót do piekarnika i pieczenia, aż polewa jest bulgotanie i lekko rumiane, o 2 Więcej minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.