Kremowy sos parmezanowy do ryb to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Ten sos ma 337 kalorii, 32G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, masło, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym, Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym, oraz Parmezan Crusted Fish with Lemon Dill Sauce.
Instrukcje
1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika. Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową; lekko posmarować około 1 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Połóż rybę w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
W misce wymieszaj parmezan, 1/3 szklanki masła, majonez, zieloną cebulę, sok z cytryny, koperek, sól, czarny pieprz i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Broil ryby w nagrzanym piekarniku, aż łatwo płatki widelcem, 7 do 8 protokół. Delikatnie rozprowadzić mieszaninę parmezanu na rybach; powrót do piekarnika i pieczenia, aż polewa jest bulgotanie i lekko rumiane, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.