Kremowy Sernik Cappuccino
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wanilii, mielonego cynamonu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cappuccino, Sernik Cappuccino, oraz Sernik Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w małej misce, wymieszać okruchy cookie, 1/4 szklanki cukru i masła. Naciśnij mieszankę na dole i 1 1/2 cala w górę strony nieoczyszczonej 10-calowej formy sprężynowej.
Piec 10 minut lub do zestawu. Fajne 20 minut.
Tymczasem w małej misce wymieszaj granulki kawy, wodę i wanilię; odstaw na bok. W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać 1 szklankę cukru; beat aż bardzo miękkie i kremowe. Beat w cynamonie. Ubić w 1 jajko na raz, aż dobrze wymieszane; nie przegotować.
Dodać mieszankę kawy; dobrze wymieszać.
Wlać do ostudzonej upieczonej Skórki.
Piec 45 do 50 minut lub do zestawu.
Tymczasem w małej misce zmiksuj kwaśną śmietanę i 3 łyżki cukru.
Wymieszać śmietanę równomiernie na wierzchu sernika; piec 10 do 15 minut dłużej lub do momentu uzyskania kwaśnej śmietany. Schłodzić na stojaku chłodzącym 1 1/2 godziny. Przechowywać w lodówce przed podaniem, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Dekoruj ziarnami kawy w czekoladzie.
Posypać lekko kakao. Przechowywać w lodówce.