Kremowy Ragout Z Grzybami
Creamy Wild Mushroom Ragout może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,94 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pod ręką sól, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Wild Mushroom Ragout Nad Kremową Polentą, Pieczone Ostrygi Z Ragout Z Dzikich Grzybów, oraz Dzikie Grzyby Ragoût W Muszlach Ciasta Francuskiego.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Grzyby wymieszać ze szczyptą soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jakakolwiek ciecz odparuje, a grzyby są jasnobrązowe, 8 do 10 minut.
Dodać 1/2 łyżki masła i szalotki; gotować, mieszając, aż grzyby będą karmelizowane i prawie miękkie, około 10 minut.
Skropić koniakiem i octem; gotować, aż ciecz wyparuje, 1 minuta. Wymieszać w creme fraiche.
Wymieszaj bulion z kurczaka, majeranek, sól i czarny pieprz do smaku. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, gotować, aż lekko zgęstnieje i grzyby są miękkie, 10 do 15 minut.