Kremowy Ragout Z Grzybami

Kremowy Ragout Z Grzybami
Creamy Wild Mushroom Ragout może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,94 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pod ręką sól, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i wegetariański dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Wild Mushroom Ragout Nad Kremową Polentą, Pieczone Ostrygi Z Ragout Z Dzikich Grzybów, oraz Dzikie Grzyby Ragoût W Muszlach Ciasta Francuskiego.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Grzyby wymieszać ze szczyptą soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jakakolwiek ciecz odparuje, a grzyby są jasnobrązowe, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać 1/2 łyżki masła i szalotki; gotować, mieszając, aż grzyby będą karmelizowane i prawie miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Skropić koniakiem i octem; gotować, aż ciecz wyparuje, 1 minuta. Wymieszać w creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
KoniakKoniak
4
Wymieszaj bulion z kurczaka, majeranek, sól i czarny pieprz do smaku. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, gotować, aż lekko zgęstnieje i grzyby są miękkie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
MajeranekMajeranek
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn