Kremowy Pudding Ryżowy Brązowy
Kremowy Brązowy Pudding ryżowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka odparowanego mleka, cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowy Pudding Ryżowy Brązowy, Kremowy Migdałowy Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Pudding Ryżowy Brązowy.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i brązowy ryż do wrzenia w rondlu.
Dodać sól, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i ciecz została wchłonięta, o 50 protokół.
Do ryżu wymieszać mleko, mleko odparowane, ekstrakt migdałowy i cukier; dodać laskę cynamonu. Dusić na wolnym ogniu, często mieszając, aż danie będzie konsystencji budyniu, o 70 minut więcej.