Kremowy Puch Pomarańczowy
Kremowy, pomarańczowy puch może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 167 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, ananasy, błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puch Pomarańczowy, Puch Pomarańczowy, oraz Wiśnie nad kremowym puchem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszać z pomarańczami, ananasem i koncentratem soku pomarańczowego. Płaszcz a 13-in. x 9-po. naczynie w sprayu do gotowania; dodać mieszaninę żelatyny. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać mleko i budyń wymieszać; ubijać, aż będzie gładka.
Rozprowadzić na pomarańczowej warstwie. Wyluzuj, aż się uspokoisz.