Kremowy Pomarańczowy Placek Lodowy

Kremowy Pomarańczowy Placek Lodowy
Kremowy pomarańczowy placek lodowy jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 213 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, betty cukier cookie mix, pomarańczowy sorbet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Kremowe Lody Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać mix cookie i masło, aż dobrze wymieszane (mieszanina będzie kruchy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Reserve 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów; odstawić. W ungreased 9-calowy szklany talerz pie, naciśnij pozostałą mieszaninę nad dolną i górną stroną płyty; nakłuć widelcem.
3
Piec 16 do 18 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, na nieprzetworzonym arkuszu cookie, posypać pozostałą mieszaninę okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 10 do 11 minut lub do momentu, gdy krawędzie mieszaniny okruchów zaczną brązowieć. Ostudzić na blasze, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas gdy skorupa i mieszanka okruchów są chłodzenia, miejsce sorbet i lody w lodówce, aby zmiękczyć. Miarka połowa zmiękczony sorbet na skorupie; rozprzestrzeniać się na pokrycie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Posypać 1/2 szklanki okruchów. Scoop wszystkich zmiękczonych lodów na sorbet i okruchy; rozłożone na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Posypać 1/2 szklanki okruchów. Miarka pozostała połowa sorbetu na lody i okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
9
Posypać pozostałą okruchy 1/2 szklanki. Zamrażać aż do uzyskania jędrności, 4 do 6 godzin lub przez noc.
10
Odstawić na 15 minut, aby zmiękczyć przed cięciem.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn