Kremowy Nadziewany Indyk
Kremowy nadziewany indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz fasolę, mieszankę farszu kuchennego, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Ten przepis z Kraft Recipes ma 45 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu, Kurczak Nadziewany, oraz Farsz-Zapiekanka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spaghetti ugotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, fasolę i cebulę; gotować i mieszać 5 min. albo aż grzyby uwolnią swój płyn.
Dodać indyka, wywar z indyka, serek topiony, parmezan, mleko i czosnek w proszku; gotować od 3 do 5 min. lub do momentu wymieszania sosu, stale mieszając.
Spaghetti odcedzić; wrócić do rondla.
Dodać mieszaninę indyka; wrzucić do herbu.
Wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania. Wierzch z rozdrobnionym serem. Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; łyżka nad serem. Kryć się.
Piec 45 min. lub do momentu podgrzania mieszaniny indyka i uzyskania ostrej polewy, odsłaniającej się po 25 minutach.