Muffinki jabłkowo-orzechowe (gf, Wegańskie) to bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mąkę z prosa, zmielone nasiona lnu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki Z Dyni, Jabłek I Orzechów Laskowych, Wegańskie Babeczki Z Dynią I Jabłkami, oraz Wegańskie babeczki z pasternakiem i jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°, linia 12 Muffin filiżanki z papieru cups.In małą miskę, wymieszać razem siemię lniane i gorącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Postaw na 10 minutes.In w średniej misce ubijamy mąki, skrobię, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, gumę guar, cynamon, gałkę muszkatołową i imbir. Zestaw aside.In duża miska ubić razem brązowy cukier, olej, wanilia i ocet ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Guar
Ocet Ryżowy
Dietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszankę z siemieniem lnianym i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane
4
Dodaj suchą mieszankę i delikatnie wymieszaj, następnie dodaj mleko sojowe i wymieszaj, aby połączyć wszystkie składniki.Złożyć w rozdrobnione jabłko i orzechy laskowe.Porcję do przygotowanych muffinek.