Kremowy Kurczak z musztardą i estragonem

Kremowy Kurczak z musztardą i estragonem
Kremowy musztarda i kurczak estragon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, sól i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy kurczak z musztardą i estragonem, Sałatka z owoców morza z kremowym sosem Estragonowo-musztardowym, oraz Kurczak Z Estragonem Musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu i lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Piersi z kurczaka przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie wsypujemy do mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gotować kurczaka w gorącym oleju i masła, aż złoty, o 3 protokół. Flip kurczaka i brązowy po drugiej stronie, 3 dodatkowe minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Usuń kurczaka z patelni i namiotu z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać czerwoną cebulę do oleju i masła, które pozostaje na patelni. Gotować, aż zmięknie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać bulion z kurczaka na patelnię i gotować na wolnym ogniu, skrobając rumiane kawałki jedzenia z dna patelni drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
7
Wlać wino i doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu. Gotować sos do zmniejszenia o połowę, o 3 protokół. Powrót kurczaka na patelnię wraz z sokami, które się nagromadziły. Dusić kurczaka w sosie, aż jest gotowane przez i nie różowy w środku, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przełożyć kurczaka na rozgrzany talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
9
Musztardę i śmietanę ubić w sosie, wymieszać z estragonem. Łyżka sosu nad kurczakiem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
EstragonEstragon
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn