Kremowy Kurczak z musztardą i estragonem
Kremowy musztarda i kurczak estragon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, sól i pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy kurczak z musztardą i estragonem, Sałatka z owoców morza z kremowym sosem Estragonowo-musztardowym, oraz Kurczak Z Estragonem Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu i lekko doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Piersi z kurczaka przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie wsypujemy do mąki.
Gotować kurczaka w gorącym oleju i masła, aż złoty, o 3 protokół. Flip kurczaka i brązowy po drugiej stronie, 3 dodatkowe minuty.
Usuń kurczaka z patelni i namiotu z folią.
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać czerwoną cebulę do oleju i masła, które pozostaje na patelni. Gotować, aż zmięknie, 2 do 3 protokół.
Wlać bulion z kurczaka na patelnię i gotować na wolnym ogniu, skrobając rumiane kawałki jedzenia z dna patelni drewnianą łyżką.
Wlać wino i doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu. Gotować sos do zmniejszenia o połowę, o 3 protokół. Powrót kurczaka na patelnię wraz z sokami, które się nagromadziły. Dusić kurczaka w sosie, aż jest gotowane przez i nie różowy w środku, 3 do 4 protokół.
Przełożyć kurczaka na rozgrzany talerz.
Musztardę i śmietanę ubić w sosie, wymieszać z estragonem. Łyżka sosu nad kurczakiem do podania.