Kremowy kurczak na skorupkach z ciasta
Kremowy kurczak na skorupkach ciasta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 15g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, masło, oscar mayer carving board płomień grillowane paski piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pâte à Choux Shells (muszle ciasta francuskiego), Kremowe muszle i kurczak, oraz Kremowe brokuły kurczak skorupki i ser.
Instrukcje
Upiec skorupy ciasta zgodnie z zaleceniami pkg. W międzyczasie gotować i mieszać grzyby na maśle w średnim rondlu do miękkości.
Dodać paski piersi z kurczaka; gotować aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Przygotować biały sos w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami pkg., używając beztłuszczowego mleka.
Dodać serek topiony; gotować, aż serek topi się całkowicie i mieszaninę dobrze wymieszać, często mieszając.
Dodać mieszaninę kurczaka i pietruszkę; gotować aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Usunąć wycięcie środkowe z każdej skorupy ciasta; odstawić na bok. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki kurczaka do każdej skorupki ciasta.
Posypać równomiernie migdałami; na wierzch wyciąć ciasto.