Kremowy Krab au Gratin
Kremowy Krab Au Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pół na pół, złotą mąkę, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kremowy Krab au Gratin, Krab i krewetki Au Gratin, oraz Crab Au Gratin Spread.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. lekko spray 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Spray 3-quart rondel z gotowania sprayu; podgrzewać na średnim ogniu. Grzyby i seler gotować w rondlu około 4 minut, stale mieszając, aż seler będzie miękki. Wymieszać z bulionem.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
W małej misce, ubić pół na pół, mąki i sosu pieprzowego z trzepaczką drutu, aż będzie gładka; wymieszać w mieszaninie warzywnej.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z krabem.
Łyżka mieszanki mięsa krabowego do naczynia do pieczenia. Wierzch z bułką tartą.
Piec odkryte około 15 minut lub do ogrzania przez.