Kremowy kalafior z wiejskim cheddarem

Kremowy kalafior z wiejskim cheddarem
Kremowany kalafior z wiejskim cheddarem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Mieszanka mielonego pieprzu, ostry ser cheddar, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Pieczone Penne z wiejskim cheddarem i porami, Pieczone jajka z wiejskim cheddarem i ziemniakami, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 4 qt. osolona woda do wrzenia w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać kalafior; gotować tylko do chrupkości-delikatne, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
3
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Ostudzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Roztopić 3 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodaj zieloną cebulę i czosnek, i smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ubić mąkę na gładką masę. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijaj mleko i śmietanę; gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać w 1/2 łyżeczki. każda sól i gałka muszkatołowa i 1/4 łyżeczki. każdy pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać ser, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Zdjąć z ognia; dodać kalafior, mieszając dobrze płaszcz. Łyżka kalafiora do nasmarowanego 13" x 9 " naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
W małej miseczce połączyć bułkę tartą i kolejne 3 składniki; posypać kalafiorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KalafiorKalafior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
11
Piec, Odkryte, w 400 przez 35 minut lub aż rumiane i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
* Aby zrobić 1 1/2 szklanki domowej bułki tartej, umieść 3 kromki chleba, rozdarte, w mini chopper. Przykryj i pulsuj, aż będziesz miał drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
13
Uwaga: Farmhouse Cheddar wyróżnia się częściowo, ponieważ jest wytwarzany na farmerskiej posesji, używając tylko mleka od jego krów. Testowaliśmy z Keen.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn