Kremowy Fettuccine Z Kukurydzą I Rukolą Przepis
Kremowy Fettuccine z kukurydzą i rukola przepis może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 126 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 212 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Mieszanka rukoli dla niemowląt, koszerna sól i pieprz, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kiełbasa, pomidor i rukola Fettuccine, Kiełbasa, pomidor i rukola Fettuccine, oraz Przepis Na Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Drenaż.Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory, czosnek, łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 3 do 4 protokół.
Dodać kukurydzę i wino. Dusić, aż kukurydza będzie miękka, 2 do 3 protokół. Wymieszać ze śmietaną.
Dodać makaron, doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu i wymieszać. Złożyć w rukoli.
Posypać pecorino przed podaniem.