Kremowy Dip koperkowy z chipsami Pita
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowego Dipu koperkowego z chipsami Pita. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz koperek, sól, grecki jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita, Chipsy Pita, oraz Serowe Chipsy Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić dip: wymieszać wszystkie składniki; schłodzić.
Przygotuj chipsy: Rozgrzej piekarnik do 191°.
Każdą pita przeciąć na pół, a następnie każdą połowę pokroić na trzy kliny.
Przełożyć do miski, skropić olejem i posypać solą i pieprzem.
Podzielić pita między dwie blachy do pieczenia.
Piec, obracając patelnie w połowie gotowania, aż jasnobrązowy i ostry, 10 do 12 protokół.