Kremowy Dip Buraczany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kremowy Dip buraczany spróbować. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz buraki, śmietanę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, oraz Kremowa Sałatka z buraków mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. buraki smażyć na blasze wyłożonej papierem pergaminowym, obracając raz w połowie,aż będą miękkie, 45-60 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Buraki obieramy pod bieżącą wodą. W żywnościprocesorze połączyć buraki, kwaśną śmietanę, 2 łyżeczki soku, kardamon, sól igarlic; zmiksować na gładką masę.
Przenieść do miski i udekorować skórką do smaku.
Podawać z pitą, w razie potrzeby.