Kremowy deser tropikalny (Zapalniczka )

Kremowy deser tropikalny (Zapalniczka )
Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 361 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, bitą polewę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kremowy Deser Tropikalny, Tropikalny Kremowy Deser, oraz Lekki i kremowy deser tropikalny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. w dużej misce, ubić mąkę, margarynę i cukier puder z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski stale. Beat na dużej prędkości około 2 minut lub aż kremowy. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MargarynaMargaryna
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 12 do 15 minut lub aż krawędzie będą złociste; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, cukier granulowany i wanilię, aż będzie gładka. Rezerwa 1/2 szklanki ananasa. Pozostały ananas wymieszać z serem śmietankowym. Złóż ubitą polewę i pianki do mieszanki serków śmietankowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PiankiPianki
AnanasAnanas
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Rozprowadzić na cieście. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
W rondlu 2-ćwiartkowym stopniowo wymieszać 1 szklankę soku ananasowego do skrobi kukurydzianej. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; ostudzić. Złożyć w reserved ananasa i kiwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Deser pokroić w kwadraty; podawać z mieszanką owoców. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn