Kremowy deser cytrynowy ze świeżymi winogronami
Kremowy deser cytrynowy ze świeżymi winogronami wymaga ok. 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz krem knudsen, winogrona, galaretkę o smaku cytrynowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy deser cytrynowy ze świeżymi winogronami, Deser Ze Świeżego Mango Z Cytryną, oraz Kremowy Deser Cytrynowo-Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1-1 / 2 szklanki wrzącej wody do 2 kg. żelatyna wymieszać; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do formy 6-cup Lub 1-1 / 2-qt. miska spryskana sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 5 min. lub do momentu zagęszczenia żelatyny. Wierzch z winogron; naciśnij delikatnie do żelatyny. Przechowywać w lodówce 20 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
Do pozostałych mieszanek żelatynowych dodać pozostałą wrzącą wodę; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj skondensowane mleko i kwaśną śmietanę; dobrze zmiksuj. Delikatnie wlać warstwę żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Unmold.