Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy-Z Mlekiem

Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy-Z Mlekiem
Kremowy cytrynowy placek bezowy-z mlekiem może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, deep dish pie crust, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy, Easy Enough Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy, oraz Cytrynowa Krówka Bezowa: Kremowa, Pikantna, Pyszna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż wszystkie składniki i przygotuj wszystko do pracy.Przygotuj bezę zgodnie z kierunkiem na dole lub poczekaj i przygotuj ją po wykonaniu nadzienia. Wolę najpierw zrobić bezę, aby była gotowa do pracy i mogę szybko posmarować ją na gorącym nadzieniu.
2
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól w dużym (3 ½ kwarty) rondlu bez aluminium.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Żółtka, mleko i sok z cytryny ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Mieszankę mleka ubić do rondla z mieszaniną cukru i podgrzać do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Ubijaj stale, aż mieszanina zacznie się gotować — może to potrwać od pięciu do 10 minut. Kiedy mieszanina zaczyna gęstnieć i gotować, gotuj przez 1 minutę, stale ubijając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Zdjąć z ognia i ubić skórkę z cytryny, masło i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wlać do skorupy ciasta i natychmiast łyżką bezy na brzegach do uszczelnienia. Łyżka pozostała beza na środku i przykryć wszystkie nadzienie cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
8
Piec w temperaturze 325 F przez około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Ostudzić w temperaturze pokojowej, następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez kilka godzin.Beza: białka ubić do spienienia, następnie dodać śmietanę z kamienia. Kontynuuj ubijanie, aż utworzą się miękkie szczyty, a następnie ubijaj cukier po kilka łyżek naraz wraz ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn