Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy-Z Mlekiem
Kremowy cytrynowy placek bezowy-z mlekiem może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli, deep dish pie crust, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy, Easy Enough Kremowy Cytrynowy Placek Bezowy, oraz Cytrynowa Krówka Bezowa: Kremowa, Pikantna, Pyszna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż wszystkie składniki i przygotuj wszystko do pracy.Przygotuj bezę zgodnie z kierunkiem na dole lub poczekaj i przygotuj ją po wykonaniu nadzienia. Wolę najpierw zrobić bezę, aby była gotowa do pracy i mogę szybko posmarować ją na gorącym nadzieniu.
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól w dużym (3 ½ kwarty) rondlu bez aluminium.
Żółtka, mleko i sok z cytryny ubić w misce.
Mieszankę mleka ubić do rondla z mieszaniną cukru i podgrzać do średniej.
Ubijaj stale, aż mieszanina zacznie się gotować — może to potrwać od pięciu do 10 minut. Kiedy mieszanina zaczyna gęstnieć i gotować, gotuj przez 1 minutę, stale ubijając.
Zdjąć z ognia i ubić skórkę z cytryny, masło i wanilię.
Wlać do skorupy ciasta i natychmiast łyżką bezy na brzegach do uszczelnienia. Łyżka pozostała beza na środku i przykryć wszystkie nadzienie cytryny.
Piec w temperaturze 325 F przez około 25 minut.
Ostudzić w temperaturze pokojowej, następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez kilka godzin.Beza: białka ubić do spienienia, następnie dodać śmietanę z kamienia. Kontynuuj ubijanie, aż utworzą się miękkie szczyty, a następnie ubijaj cukier po kilka łyżek naraz wraz ze skrobią kukurydzianą.