Kremowy Chowder Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj kremowego Chowdera kukurydzianego. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 7G białka, oraz 10g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mąkę, mleko, kostki bulionowe z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kremowy Chowder Kukurydziany, Kremowy Chowder Kukurydziany, oraz Kremowy Chowder Kukurydziany podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion rozpuścić w wodzie; odstawić. W dużym holenderskim piekarniku gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Boczek wyjąć do papierowych ręczników do odsączenia; pokruszyć i odstawić.
Na dużej patelni podsmażyć zieloną paprykę i cebulę w ociekaniu do miękkości.
Dodać mąkę; gotować i mieszać, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać z mlekiem i rozpuszczonym bulionem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać kukurydzę i przyprawy. Gotować przez 10 minut lub do rozgrzania.