Kremowy Butternut, ser pleśniowy i orzech Cavatappi

Kremowy Butternut, ser pleśniowy i orzech Cavatappi
Kremowy Butternut, ser pleśniowy i orzech Cavatappi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka orzechów włoskich, czosnek, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj kremowy ser pleśniowy i surówka z orzechów włoskich, Kremowy, boczek ,Orzech włoski i niebieski ser Dip, oraz Sałatka z dyni i jabłek z kremowym sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz squasha, 1 1/2 łyżeczki oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 425 przez 24 minuty lub do miękkości, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
5
Odcedzić makaron; utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
6
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Wymieszać w 1/2 szklanki mleka, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, a pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
MlekoMleko
SólSól
9
Pozostałe 1/2 szklanki mleka, mąki i żółtek połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Powoli dodaj mieszaninę jajek do patelni, stale mieszając trzepaczką. Gotować 5 minut lub aż zgęstnieje, często mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
10
Połączyć squash, makaron, i mieszaniny mleka w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
MakaronyMakarony
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Posypać serem i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
OrzechyOrzechy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn