Kremowe woreczki z jajkiem i wędzonym łososiem
Kremowe torebki z jajkiem i wędzonym łososiem to pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz masło, zioła i czosnek serek śmietankowy, ciasto phyllo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Cebula Dymka Łosoś W Pergaminowych Torebkach, Kremowe ciasto z brokułami i wędzonym łososiem, oraz Linguine Z Sosem Wędzonym Z Łososia Kremowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W patelni nieprzywierającej, roztopić masło na średnim ogniu i gotować szalotkę przez 2 protokół lub aż zmięknie i zaczyna brązowieć.
Wlać do patelni i gotować, delikatnie mieszając, tworząc duże twaróg z zewnętrznej krawędzi patelni do środka. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia.
Zdjąć z ognia i wymieszać z wędzonym łososiem i posiekanym szczypiorkiem; odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie umieść jeden arkusz phyllo na powierzchni roboczej; pędzel z masłem. Wierzch z drugim arkuszem; pędzel z masłem. Wierzch z trzecim arkuszem i pędzlem z masłem.
Umieść 1 łyżkę nadzienia na środku każdego kwadratu. Podnieś rogi, szczypanie nad wypełnieniem, aby zabezpieczyć, lekko skręcając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałą Filo i nadzieniem, aby zrobić kolejne 12 torebek.
Umieścić torebki w jednej warstwie na pergaminie wyłożonej blachą do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku około 10 minut lub do złotego koloru.
Lekko ostudzić przed podaniem.