Kremowe woreczki z jajkiem i wędzonym łososiem

Kremowe woreczki z jajkiem i wędzonym łososiem
Kremowe torebki z jajkiem i wędzonym łososiem to pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz masło, zioła i czosnek serek śmietankowy, ciasto phyllo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Cebula Dymka Łosoś W Pergaminowych Torebkach, Kremowe ciasto z brokułami i wędzonym łososiem, oraz Linguine Z Sosem Wędzonym Z Łososia Kremowego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W patelni nieprzywierającej, roztopić masło na średnim ogniu i gotować szalotkę przez 2 protokół lub aż zmięknie i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W misce ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać do patelni i gotować, delikatnie mieszając, tworząc duże twaróg z zewnętrznej krawędzi patelni do środka. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z wędzonym łososiem i posiekanym szczypiorkiem; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
SzczypiorekSzczypiorek
6
W międzyczasie umieść jeden arkusz phyllo na powierzchni roboczej; pędzel z masłem. Wierzch z drugim arkuszem; pędzel z masłem. Wierzch z trzecim arkuszem i pędzlem z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Pokrój na 12 kwadratów.
8
Umieść 1 łyżkę nadzienia na środku każdego kwadratu. Podnieś rogi, szczypanie nad wypełnieniem, aby zabezpieczyć, lekko skręcając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałą Filo i nadzieniem, aby zrobić kolejne 12 torebek.
9
Umieścić torebki w jednej warstwie na pergaminie wyłożonej blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec w rozgrzanym piekarniku około 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Lekko ostudzić przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn