Kremowe Tartaletki Cytrusowe
Kremowe cytrusowe Tartlets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 30. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz wyciąg z migdałów, twarog cytrynowy, dekoruj: liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kremowe Tartaletki Cytrusowe, Tartaletki Cytrusowe, oraz Tartaletki Z Kremem Cytrusowym.
Instrukcje
Piec skorupy ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania; całkowicie ostudzić.
Ubij 1/2 szklanki śmietany do ubijania, twarogu pomarańczowego i 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego przy średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż utworzą się gęste i miękkie szczyty. Wymieszać równomiernie na połowę skorupek ciasta.
Mikserem elektrycznym ubić twaróg cytrynowy, pozostałą śmietanę i pozostały Ekstrakt do uzyskania zgęstnienia i miękkich szczytów. Łyżka do pozostałych muszli. Schłodzić tartlets 1 godzinę.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Twaróg truskawkowy można zastąpić.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy twarogu pomarańczowego Dickinsona i twarogu cytrynowego.