Kremowe tagliatelle z koprem włoskim
Kremowe tagliatelle z koprem włoskim zajmuje ok. 25 minut od początku do końca. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka pietruszki, kopru włoskiego, tagliatelle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Pieczony pomidor i koper włoski z Tagliatelle, Kremowa szynka i szparagi Tagliatelle, oraz Kremowe tagliatelle z kiełbasą, ricottą i bazylią.
Instrukcje
Dodaj olej do nieprzywierającej patelni. Włóż Koper i gotuj przez 10 minut, aż będzie miękki i lekko złoty, dodając nasiona kopru włoskiego i czosnek na Ostatnie 3 minuty gotowania.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie z instrukcjami opakowania, rezerwując kilka łyżek wody do gotowania na sos.
Do mieszanki kopru włoskiego wymieszać skórkę z cytryny, sok, mascarpone i większość pietruszki.
Rozgrzać, a następnie wrzucić ugotowany makaron i kilka łyżek wody do gotowania. Wszystko dobrze wymieszać i doprawić. Rozsypać na pozostałą pietruszkę i podawać.