Kremowe spaghetti z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 1080 kalorii. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wino, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z cukinią i fasolą, Spaghetti z kurczakiem i fasolą, oraz Spaghetti Z Bób & Karczochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić bulion w garnku z sosem i ogrzać na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło w dużej, głębokiej patelni na średnim i średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać pancetta do brązowego lekko. Następnie dodać czosnek i spaghetti i tosty makaron lekko, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 Posiekane Czerwone Cebule
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Dodać cebulę i marchew, liść laurowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Lekko zmiękczyć warzywa, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodać wino i pozostawić do całkowitego wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać fasolę, następnie dodać kilka chochli bulionu i wymieszać makaron. Dodawać po kilka chochli na raz, aby umożliwić wchłanianie płynów przed dodaniem kolejnych, tak jakbyś przygotowywał risotto. Po wchłonięciu płynów i ugotowaniu spaghetti na al dente, 12-15 minut, wymieszać z serem. Wyreguluj sól i pieprz. Wyłączyć ogień i wymieszać jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
7
Usunąć liść laurowy i łodygi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Podawać w płytkich miseczkach i udekorować dużą ilością pietruszki.