Kremowe Spaghetti z fasolą
Kremowe spaghetti z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 1080 kalorii. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wino, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z cukinią i fasolą, Spaghetti z kurczakiem i fasolą, oraz Spaghetti Z Bób & Karczochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bulion w garnku z sosem i ogrzać na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do duszenia.
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło w dużej, głębokiej patelni na średnim i średnim ogniu.
Dodać pancetta do brązowego lekko. Następnie dodać czosnek i spaghetti i tosty makaron lekko, 3 do 4 protokół.
Dodać cebulę i marchew, liść laurowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Lekko zmiękczyć warzywa, 5 minut.
Dodać wino i pozostawić do całkowitego wchłonięcia.
Dodać fasolę, następnie dodać kilka chochli bulionu i wymieszać makaron. Dodawać po kilka chochli na raz, aby umożliwić wchłanianie płynów przed dodaniem kolejnych, tak jakbyś przygotowywał risotto. Po wchłonięciu płynów i ugotowaniu spaghetti na al dente, 12-15 minut, wymieszać z serem. Wyreguluj sól i pieprz. Wyłączyć ogień i wymieszać jeszcze minutę.
Usunąć liść laurowy i łodygi tymianku.
Podawać w płytkich miseczkach i udekorować dużą ilością pietruszki.