Kremowe spaghetti Squash ze szparagami i rozmarynem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremowe spaghetti Squash ze szparagami i rozmarynem spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, częściowo odtłuszczony ser ricotta, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash z pomidorami i rozmarynem, oraz Spaghetti Squash z oliwą z rozmarynu i parmezanem.
Instrukcje
Połowę squasha. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 20 do 30 minut, aż do przetargu widłowego. Wyrzucić nasiona. Zeskrobać nitki squasha widelcem; umieścić w misce.
Skropić olejem, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem; ogrzać.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki; smażyć z czosnkiem i rozmarynem przez 1 minutę. Wymieszać z ricottą i squashem. Doprawić solą i pieprzem. Smażyć na gorąco i kremowo. Wierzch z orzeszkami piniowymi.