Kremowe spaghetti Squash ze szparagami i rozmarynem

Kremowe spaghetti Squash ze szparagami i rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremowe spaghetti Squash ze szparagami i rozmarynem spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 283 kalorie, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, częściowo odtłuszczony ser ricotta, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash z pomidorami i rozmarynem, oraz Spaghetti Squash z oliwą z rozmarynu i parmezanem.

Instrukcje

1
Połowę squasha. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 20 do 30 minut, aż do przetargu widłowego. Wyrzucić nasiona. Zeskrobać nitki squasha widelcem; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Skropić olejem, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki; smażyć z czosnkiem i rozmarynem przez 1 minutę. Wymieszać z ricottą i squashem. Doprawić solą i pieprzem. Smażyć na gorąco i kremowo. Wierzch z orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn