Kremowe Risotto Z Brokułami Kokosowymi
Kremowe Risotto z brokułami kokosowymi to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz risotto [arborio] ryż, chillis, bulion z pszenicy i warzyw oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Easy Creamy Slow Cooker Brokułowe Risotto, Cytrynowe Risotto z brokułami, oraz Risotto Z Brokułami I Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na szerokiej, płaskiej patelni i dodać por i chillis. Smażyć delikatnie przez 8-10 minut lub aż zmiękną.
Dodaj ryż, dobrze wymieszaj, a następnie dodaj mleko kokosowe i bulion. Dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Dusić energicznie przez 15-20 minut lub do momentu wchłonięcia większości płynu.W międzyczasie pokroić główki brokułów na małe różyczki i szybko parować przez 3-5 minut lub do lekko ugotowanego, ale nadal lekko chrupiące.Doprawić risotto do smaku, a następnie delikatnie wymieszać z orzeszkami sosnowymi lub nerkowca (jeśli używasz) i brokułami i podawać od razu.