Kremowe Puree Ziemniaczane

Kremowe Puree Ziemniaczane
Kremowe puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz ziemniaki russet, śmietana, Serek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowe Puree Ziemniaczane, Kremowe Puree Ziemniaczane, oraz Najlepsze Kremowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ziemniaki obrać i opłukać w zimnej wodzie. Ziemniaki posiekać na cztery części.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować do przetargu widelca, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić ziemniaki, a następnie zwrócić je na patelnię. Z palnikiem na małym ogniu, rozgnieść ziemniaki z masher ziemniaków; im więcej pary, która jest uwalniana podczas mash, tym lepiej. Mash przez około 5 minut. Wyłącz palnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać masło, ser śmietankowy, pół na pół i przyprawy. Wymieszać, aby połączyć, a jeśli mieszanina wymaga rozcieńczenia, dodać mleko. Sprawdź przyprawy, dodając sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
7
Na dużą patelnię do zapiekania wlać puree ziemniaczane. Doc powierzchni z masłem. Przykryć folią i piec w piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Zdjąć folię i kontynuować pieczenie przez 10 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn