Kremowe Puree Ziemniaczane

Kremowe Puree Ziemniaczane
Kremowe puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jeśli masz ziemniaki russet, śmietana, Serek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowe Puree Ziemniaczane, Kremowe Puree Ziemniaczane, oraz Najlepsze Kremowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ziemniaki obrać i opłukać w zimnej wodzie. Ziemniaki posiekać na cztery części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować do przetargu widelca, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Odcedzić ziemniaki, a następnie zwrócić je na patelnię. Z palnikiem na małym ogniu, rozgnieść ziemniaki z masher ziemniaków; im więcej pary, która jest uwalniana podczas mash, tym lepiej. Mash przez około 5 minut. Wyłącz palnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać masło, ser śmietankowy, pół na pół i przyprawy. Wymieszać, aby połączyć, a jeśli mieszanina wymaga rozcieńczenia, dodać mleko. Sprawdź przyprawy, dodając sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Na dużą patelnię do zapiekania wlać puree ziemniaczane. Doc powierzchni z masłem. Przykryć folią i piec w piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Zdjąć folię i kontynuować pieczenie przez 10 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn