Kremowe ptysie z nadzieniem cytrynowo-kremowym

Kremowe ptysie z nadzieniem cytrynowo-kremowym
Kremowe ptysie z nadzieniem cytrynowo-kremowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, sok z cytryny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ptysie śmietankowe z nadzieniem budyniowym, Czekoladowe kremy z nadzieniem orzechowym, oraz Lemon Cream Puffs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukier,jajko, sok z cytryny, skórkę cytryny i szczyptę soli połączyć w dużym rondlu; ubijać do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać masło. Stale mieszaj na średnim i niskim ogrzaniu, aż twaróg będzie wystarczająco gorący i gęsty, aby pokryć łyżkę (nie gotować), 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Przenieść cytrynowy twaróg do średniej miski.Używając miksera elektrycznego, ubijaj śmietanę w innej misce, aż uformują się szczyty. Składamy śmietanę na twaróg w 3 dodatkach.Przykryć i schłodzić napełniając 1 godzinę. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 godziny do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Pozycja 1 regał w górnej trzeciej części i 1 regał w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzać do 218°. Linia 2 duże obramowane arkusze papieru pergaminowego. Bringfirst 4 składniki gotować w dużych ciężkichaucepan na średnim ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż masło topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2
Dodać mąkę na raz i energicznie mieszać, aż ciasto formuje się i odciąga od boków patelni.Nadal mieszać, aż film powstanie na panbottom, 1 do 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieść do dużej miski. Ostudzić 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać 1 jajko i jeszcze drewnianą łyżką ubijać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
5
Dodajemy 5 pozostałych jajek, po 1 na raz, ubijamy, mieszamy po każdym, następnie ubijamy, aż będzie gładka i błyszcząca, 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Pracując partiami, przenieś ciasto do worka do ciasta wyposażonego w 1/2-calową gładką końcówkę. Rury 1-do 1 1/4-calowe kopce, rozmieszczone około 2 cale od siebie, na preparedbaking arkuszy. Za pomocą mokrego palca, gładkietopy kopców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Piec ptysie 15 minut. Odwróć arkusze bakingsheets. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. Kontynuuj piec, aż ptysie będą suche, twarde i głęboko złociste, 30 do 35 minutdłuższe. Fajne Pufy na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Każdy puff przeciąć poziomo w połowie; wyciągnąć wszelkie miękkie ciasto. Napełnij puffbottoms 1 łyżką cytrynowo-kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
CytrynaCytryna
2
W razie potrzeby umieść cukierki w kształcie jajka na szczycie nadzienia. Naciśnij na puff topy do przylegania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
JajkoJajko
3
Białą czekoladę umieścić w średnim metalbowl. Ustaw miskę na małym rondlu zbarely gotującej się wody. Mieszaj, aż czekoladajest miękki i prawie stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjąć z wody; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia i gładkości. Za pomocą łyżeczki, drizzlewhite czekolady dekoracyjnie nad eachcream puff. Ułóż wypełnione chrupki na talerzu.Przechowywać w lodówce, aż polewa czekoladowa zestawy, co najmniej 15 minut i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
5
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn