Kremowe Ciasto Z Ciemnej Czekolady
Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka błonnika oryginalne otręby płatki, chłodny bitą polewą, loki czekoladowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowy Pudding Z Ciemnej Czekolady, Kremowe Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady, oraz kremowa krówka migdałowa bez cukru.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; Zamknij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa, aż będzie przypominał okruchy krakersów Grahama (lub drobno zmiażdż w robocie kuchennym).
W średniej misce, wymieszać składniki crust aż do wymieszania. Naciśnij mieszaninę skorupy równomiernie i mocno w dolnej i górnej części 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 10 do 12 minut lub do firmy. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, gotować mleko i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Dodaj chipsy; mieszaj, aż chipsy się stopią i będą gładkie.
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ostygnięcia.
Łyżką i równomiernie rozprowadzić budyń na skórkę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw. Wierzch każdej porcji z bitą polewą i czekoladowym loczkiem.