Kremowe Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe
Kremowe ciasto mandarynka pomarańczowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 25. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, skórkę pomarańczową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj ciasto, wymieszaj suchy budyń, 1 szklankę śmietany, wodę, olej, jajka i skórkę pomarańczową mikserem do wymieszania.
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych patelni.
Piec 25 do 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min. Odwróć na stojaki z drutu; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Pozostałą śmietanę i cukier ubić w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem.
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając po połowie każdą z mieszaniny chłodnego ubijania i pomarańczy. Mróz top z pozostałą mieszaniną chłodnego ubijania.
Dekoruj pozostałymi pomarańczami. Przechowywać w lodówce.