Kremowe Ciasto Bananowo-Czekoladowe
Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym budyń błyskawiczny, masło, gotową do użycia skorupę graham cracker crumb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kremowy Czekoladowy Placek Bananowy, Magiczna Kremowa Czekolada Bananan Owsianka, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym.
Instrukcje
Czekolada w mikrofalówce, 2 łyżki. mleko i masło w misce mikrofalowej na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do roztopienia masła, mieszając co 30 sek. mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Rozprowadzić na dnie skorupy. Przechowywać w lodówce 30 min.; przykryć bananami.
Beat pudding mieszanki i 2 szklanki mleka w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Odstawić 1 min. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki zimnego Bata. Łyżka do bananów.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Na wierzchu pozostały chłodny bicz tuż przed podaniem.