Kremowa zupa z sałaty i czosnku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać kremową sałatę i czosnek Scape zupa spróbować. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 63 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mąkę, masło, substytut 1 szalotka plus 3 ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowy Dip Czosnkowy Scape, Kremowy Czosnek Scape Szpinak Fettuccine, oraz Bezmleczna Zupa Czosnkowa Scape dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, o 4 protokół.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, aż złoty kolor, o 3 protokół.
Dodać wino i gotować, mieszając, o 3 protokół.
Dodać bulion, sałatę, sól i pieprz do smaku. Przykryć garnek i doprowadzić płyn do wrzenia, następnie upuść na wolnym ogniu i gotować, aż sałata będzie miękka, o 5 protokół.
Zupę wyjąć z ognia, dodać szczyptę gałki muszkatołowej i pół na pół i użyć blendera ręcznego, aby zmiksować na gładką masę. Alternatywnie, zmiksować zupę w blenderze w dwóch partiach.
Podawać natychmiast, z odrobiną dodatkowej śmietany w każdej misce, w razie potrzeby; alternatywnie; schłodzić zupę przed podaniem.