Kremowa Zupa Rzepa Z Papryką
Kremowa rzepa z zupą paprykową wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, liście tymianku, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kremowa Zupa Z Rzepy, Kremowa Zupa Z Rzepy, oraz Szybka Kremowa Zupa Z Kurczaka Z Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej, głębokiej patelni saute, aż się połysk.
Dodaj rzepę, następnie cebulę; saute, mieszając bardzo mało na początku, a następnie częściej, aż warzywa zaczną się złotobrązowe, 7 do 8 minut.
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać masło, cukier i czosnek; kontynuować gotowanie, aż wszystkie warzywa będą bogate plamisty kolor karmelu, o 10 minut dłużej.
Dodaj paprykę, tymianek i pieprz cayenne; nadal saute aż pachnące, 30 sekund do 1 minut dłużej.
Dodać bulion; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż rzepa będą miękkie, o 10 protokół.
Używając blendera zanurzeniowego lub tradycyjnego blendera, puree, aż będzie bardzo gładkie, od 30 sekund do 1 minuty. (Jeśli używasz tradycyjnego blendera, odpowietrz go, usuwając wyskakujący środek pokrywy lub podnosząc jedną krawędź pokrywy. Przykryć pojemnik blendera ręcznikiem kuchennym. Aby "wyczyścić" pojemnik, wlej trochę pół na pół, krótko zmiksuj, a następnie dodaj do zupy.)
Wróć do patelni( lub garnka do zupy); dodaj tyle pół na pół, aby mieszanina była podobna do zupy, ale wystarczająco gruba, aby unosić dekorację. Doprawić do smaku, w razie potrzeby dodać sól i pieprz.
Rozgrzać, kadzi do misek, udekorować i podawać.